Hallo, ik ben Juliette en in 2012 namen mijn vriend en ik iedereen vrolijk in de maling. In het Vondelpark in Amsterdam trouwden wij symbolisch en geheel in stijl hoe wij het op dat moment wilden. Het was een grote wens van mij om dit mooie ritueel eens te ervaren.

We hebben er samen naar toegeleefd en deze dag was ook echt onze dag. De aankleding en accessoires maakten het net echt. De reacties van onze vrienden en familie waren hilarisch. Dit had niemand verwacht! De posts op social media maakten het helemaal af. Ons sprookjeshuwelijk, wat bij het ontwaken de magische herinnering was waar iedereen nog lange tijd erna op terugkwam.

In augustus 2018 beleefde ik dit ritueel nogmaals, maar nu in het echt. Mijn sprookjeshuwelijk geheel hoe mijn man en ik het voor ogen hadden. Het naar deze dag toeleven liet mij nog meer ervaren hoe graag ik deze ervaring doorgeef. Inmiddels was ik beiden aan het voorbereiden. Wat een positieve energie!

Een ervaring die je geheel naar eigen wens kunt beleven en ook geen dag langer zou moeten uitstellen. Echter ik zie nog te vaak om mij heen dat mensen hun verlangens niet waarmaken. Er is te weinig geld of lef om te trouwen. Het is nu niet het juiste moment. “The one” heeft zich nog niet gemeld.

Je leeft nu en het is aan jou om al je verlangens waar te maken.

Met deze ervaring bieden mijn team en ik jou dé kans om  ja te zeggen. Tegen vooral jezelf en daarmee automatisch tegen al jouw verlangens.

“Je leeft maar één keer” wordt vaak alleen maar aan de kleine dingen gekoppeld. Denk aan: “Ik neem dat extra glaasje wijn nog, want je leeft maar één keer”.

Wanneer ga je die slogan echt leven? Hoeveel langer blijf jij jouw dromen nog uitstellen? Wat als jij in één dag nu al jouw droombruiloft waar kunt maken?

Leef nu. Voluit. En geef schaamteloos ruimte aan al jouw verlangens. Ik help je graag deze dag waar te maken.  Het leven is te kort om je levenslust te dimmen.  Je kunt elke droom waarmaken die jij wilt.

Charlotte en Renée: oprichtster Juliette biedt de perfecte setting om je even helemaal bruid (of bruidegom) te voelen en een andere, nog onbekende versie van jezelf (en de ander) te mogen beleven.

Fotografe Claudia

Bij een huwelijk hoort een fotograaf die jullie belevenissen op de Grote Dag vastlegt!
Mijn naam is Claudia Van den Hof – Brok, of als fotografe bekend onder de naam Foto-Angelssky.

Ik werk in de volgende sectoren; kinder- en evenementenfotografie, bruiloften en makelaardij. Eigenlijk heel divers werk, waarbij ik steeds probeer om de eigenheid en de wensen van de geportretteerde te vertalen in een beeld. Onverwachte situaties schrikken me niet af, ik omarm ze en verwerk ze in de fotoreeks.

Toen Juliette me benaderde voor dit project (123MarryMe), voelde ik een grote energie stromen. Dit klonk geweldig, anders dan de standaard fotosessies. Juist van dat anders daar houd ik van. Geen 13 in een dozijn fotosessies, maar creativiteit en leuke concepten, dat is wat ik wil. Na de eerste 123MarryMe bruiden en bruidegoms voor de lens gehad te hebben, kan ik alleen maar beamen dat dit een uniek concept is, met zoveel positieve energie. Het is steeds weer genieten om de twinkeling in de ogen te zien en de liefde te voelen. Het is steeds weer een feestje om erbij aanwezig te zijn.

Met liefde zal ik jullie bijzondere band en deze mooie 123MarryMe momenten voor jullie vangen in een blijvende herinnering. Een fotoreeks die afgestemd is op de reden van dit unieke huwelijk. Als fotografe sta ik open voor jullie inbreng. Vrijwel geen idee of wens is te gek. Het is jullie feestje en jullie liefde en ik zal die voor jullie vastleggen, zoals deze bij jullie past. Tot ziens bij jullie verbintenis!

Liefdevolle en fotogenieke groeten, Claudia (Foto-Angelssky)

Make-up artist en kapster Ramona

Hoi, mijn naam is Ramona Aitatus! Ik ben inmiddels al meer dan 20 jaar make-up artist & kapster en ik vind dit nog steeds 1 van de leukste vakken die er bestaan ?

Doordat ik het mooiste van iedereen naar boven weet te halen, door mensen te laten “shinen” met een pracht van een kapsel en een “dazzeling” make-up creëer ik veel blijdschap en magie. Het concept van 123MarryMe spreekt me zo aan omdat elk mens dit eens meegemaakt moet hebben, ook al is het niet voor het echie! Er is niets zo mooi dan iemand op z’n allermooist te maken voor een gelegenheid zo geweldig als deze.

Liefs Ramona

Rituele begeleiding voor een spirituele verbinding door Eliane

Hallo lieve bruidjes en bruidegoms, ik ben Eliane van Dijk!

Een ritueel is een symbolische handeling die ons helpt om een bepaald levensmoment bewust voel- en zichtbaar te maken. Het maakt van de viering een waardevolle herinnering. Het geeft betekenis, verdieping en kracht aan de nieuwe fase of stap in je leven. Rituelen hebben de kracht om de innerlijke ruimte voor een nieuw begin vrij te maken. En je bewuster te verbinden met wat voor jou/ jullie belangrijk is op deze nieuwe weg. Door een speciaal op jullie afgestemd ritueel kun je op je eigen wijze vormgeven aan wat je/ jullie belangrijk vinden aan de stap die je maakt. Ik help en ondersteun je daarbij! Omdat vooral een huwelijk, zo’n bijzondere gebeurtenis en verbinding, zoveel meer speciaal kan worden met een persoonlijk afgestemd ritueel!

Liefs Eliane

Organisatie en verbinding door Juliette

In mijn voorgaande werk vond ik het ook altijd fijn om mensen door mijn dienstverlening blij te maken. Ik heb een afwisselende CV en daarmee kan ik met Kingfisher Coaching mooie pakketten aanbieden en mensen helpen met het op orde brengen van hun leven op een breed gebied. Toch merkte ik dat ik een deel van mijn wensen in mijn dienstverlening liet liggen. Behalve dat voor mij persoonlijk de basis goed op orde moet zijn (je huis, je papieren, je emoties) is het voor mij van belang dat wensen vervuld worden in ons leven. Dit tweede deel verdiende aandacht. Ik ben ervoor gaan zitten en de bruidservaring gaf me zoveel energie van de lijst bucketlist experiences dat dit voor mij een volle ja werd! In april 2018 ontstond het idee en het werd inkopen, nadenken, overleggen, en oefenen met ontzettend veel plezier en positieve adrenaline! 

Mijn kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, afwisseling, overleg, zingeving en persoonlijke groei. Ik ben natuurlijk erg blij dat dit allemaal samenkomt in het aanbieden van deze ervaring aan jou. Open, taboeloos en to-the-point gaan we samen aan de slag samen met een team dat net als ik veel scholing, werk- en levenservaring heeft. We zijn allemaal uniek en toch allemaal zo gewoon en op zoek naar de mooie dingen in het leven. Wat kan ik voor je doen? Wees welkom!

Liefs Juliette

Neem contact met ons op of bezoek ons op

    

© 2011-2019 123marryme.nl - design & realisatie door digitalfix.nl - alle rechten voorbehouden