Het is fijn om jezelf extra mooi te maken en even in the picture te staan als bruid! Zo grappig ook hoe de mensen vol verbazing even naar je kijken, het is ook gewoon niet iets alledaags om bruid te zijn haha! -Elvira

Tanja en Danny
 
“Het was spontaner en leuker dan onze echte bruiloft. 

Toen ik over dit all in one concept hoorde wist ik meteen dat dit precies paste bij onze wensen!

10 jaar samen wilde we heel graag vieren met een klein groepje dierbaren, intiem. 

Inmiddels zijn we ook 8 jaar getrouwd en dit was een perfect moment om onze geloften te vernieuwen. En om mooie nieuwe trouwfoto’s te laten maken!

In 10 jaar gebeurt veel. We zijn dankbaar voor de mooie dingen en gesterkt door de zware dingen die we ook mee hebben gemaakt.

Fijn dat alles door 123marryme uit handen genomen werd. We hadden alle vertrouwen in Juliette en dat gaf rust. 

Geen omkijken naar dingen, makkelijk overleg. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. 

Het hele team bestaat uit lieve en hartelijke mensen, echt super!

Voor de vorige trouwfoto’s was ik alleen al 400,- kwijt, toen had ik nog geen jurk en geen ceremonie! 

Super bedankt voor deze heerlijke dag ❤️”

<<klik op de afbeelding voor een kort filmpje van onze bruiloft>>

Ruud en Michelle
 
“Na al 3 jaar verloofd te zijn kregen we het ceremonieel huwelijk aangeboden tijdens een love surpise party van vrienden en familie. Een originele ervaring en mooie foto’s rijker!”

Charlotte en Renee

De vrije bruiloft ‘Het gevoel van trouwen, maar zonder verplichtingen?’

Altijd al willen ervaren hoe het voelt in een witte jurk, willen weten hoe t voelt om “ja” te zeggen, of iets bijzonders willen doen om je relatie te vieren maar niet ‘voor de echt?’

Dan is 123MarryMe van oprichtster Juliette Van der Henst-Cremers zeker iets voor jou!

Het hoeft trouwens geen romantische liefdesrelatie te zijn om dit avontuur te beleven. Zo heb ik onlangs een dierbare vriendschap met een vriendin laten bezegelen bij 123MarryMe. En wat was het een leuke ervaring! 

Initiatiefneemster/oprichtster Juliette biedt de perfecte setting om je even helemaal bruid (of bruidegom) te voelen en een andere, nog onbekende versie van jezelf (en de ander) te mogen beleven.

Hoe heerlijk is het om de liefde te vieren zonder verplichtingen? Zo liet de betrokken fotografe weten dat ze dit werk nog leuker vindt dan het fotograferen bij de echte bruiloften, omdat hier zo een vrije en ontspannen sfeer hangt.  

Juliette biedt je de perfecte condities om de liefde te vieren en ze geeft het geheel een personal touch wat het tot een totaalbeleving maakt.  Je zult verrast zijn wat het met je kan doen. Zo was ik een bruidje met tranen wegens liefdesverdriet, maar door deze liefdevolle ervaring voelde ik me toch echt een geliefde bruid! 

Of je nu wilt trouwen voor de “nep” met je partner, een vriend of vriendin, jezelf of toch alvast wilt oefenen met je verloofde, ik zeg; doen! Dit gun je jezelf! 

Dikke kus Charlotte Voncken

Jan en Petra

Impulsief hebben we ja gezegd tegen 123 Marry Me vanwege het originele concept.
Na wat appjes met Juliette was de datum geprikt, de locatie uitgezocht en ook de rest geregeld, fijn dat dingen soms zo simpel kunnen zijn.

Vlak voor aankomst kregen Jan en ik een idee voor de look-alike-foto’s maar ja daar waren we natuurlijk veel te laat mee…
Niks bleek minder waar, Juliette was meteen enthousiast en improviseerde er als kapster en visagiste op los met make-up, toupeerkam, haarlak en uhh ja… koffiebekertjes.

De eerder gekozen locatie werd spontaan omgegooid en fotografe Claudia wist daar een romantisch sfeertje met rauw randje te creëren, helemaal goed!

We hebben een superleuke middag gehad waarbij alles gewoon spontaan ontstond, hoe anders is dat op een echte trouwdag….

123 Merry Me was voor ons vooral een grappige belevenis maar het kan ook zeker een meer serieuze betekenis hebben. En eerlijk is eerlijk…het trouwmoment is toch echt wel speciaal, zelfs voor de grap.

Juliette & Claudia, super bedankt voor deze onvergetelijke middag! Jullie zijn als team professioneel, flexibel en meedenkend waardoor er maatwerk wordt geleverd en je echt krijgt wat bij je past.
Voor nu zijn we superblij met de ervaring en de geweldige foto’s, wie weet doen we het nog eens over en dan voor de echt… Een absolute aanrader!!!

Jan is er zeer enthousiast maar kort & bondig over:

Heel leuk om te doen! Spannend wat het resultaat zou zijn maar de foto’s zijn super geworden. Mooi om deze droom te kunnen visualiseren, een bijzondere ervaring!

Jose en Jelle

Ster voor een dag!

Dit was niet gepland en zelfs geen wens. Toch kwam deze ervaring voorbij en zei ik “ja”. Altijd in voor een feestje!

Het was superleuk. Ook om eens zo uitvoerig als een filmster in de make-up te gaan bij Ramona. Heel wat anders dan mijn dagelijkse look haha!

Het was erg bijzonder, ook de leuke reacties op deze look op Facebook. Mensen waren zeer verrast…vanwege de originele setting met Jelle én vanwege de make-up make over!

Kim Koopman

Mijn ervaring bij 123MarryMe!

Ik kwam binnen en voelde me al gelijk ontspannen. Alles was netjes verzorgd in de pilot bruidsbox. Er was een ruimte waar je je rustig kon omkleden het voelde gelijk heerlijk en goed.

Ik heb een dag gehad die ik niet meer snel zal vergeten, Juliette en fotograaf Claudia wisten precies wat ze deden. Ondanks dat ik de eerste was voor dit originele concept was dit totaal niet te merken, alsof ze het al jaren deden haha!  Het is een ervaring die je mee gemaakt moet hebben, ik verklap niet alles.

Zelf ben ik al 12 jaar getrouwd maar had nauwelijks foto’s, mede door het slechte weer toen. Dit vond ik zo jammer dat ik het concept heel graag wilde ervaren bij Juliette.

Het is op maat en persoonlijk, ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik ben moeder van 6 kinderen dus tijd voor mezelf is er niet, maar deze dag voelde het als of ik in het middelpunt stond. Juliette had alles goed voorbereid en de fotograaf wist precies de goede foto’s te maken in het juiste licht op de juiste plekjes. EEN MIDDAG OM NOOIT TE VERGETEN!

Ik voelde me na lange tijd weer heel erg mooi en speciaal. En nu wel met prachtige foto’s! Super bedankt, jullie weten precies wat jullie willen en doen dit goed, jullie zijn toppers!

Aimee en Pierre

Wat een coole ervaring!

Lekker chill om aan te geven wat je wensen zijn, en de hele trouwerij wordt voor je geregeld, Haha! Goede organisatie en communicatie. Door het hele ritueel van aankleden en gefotografeerd te worden raak je helemaal in de sfeer van de trouwerij.

De liefde moet gevierd kunnen worden op ieder zijn eigen manier. 123MarryMe geeft geliefden hierbij de mogelijkheid dit volledig naar eigen wens in te vullen met als toetje op de taart een reeks prachtige foto’s van de speciale verbintenis. Luv it!

Ik vind het mega knap van je Juliette en ook zeer inspirerend. Je triggert in mij om meer te gaan doen op creatieve vlak.. ik krijg mega energie om jou zo bezig te zien!

Claudia en Roland

De trouwervaring voor de wet was niet echt de trouw-ervaring die we voor ogen hadden. Dit was natuurlijk wel hoe het hoorde maar het bleef een zakelijk contract dat getekend werd.

In de kerk daarna, was het echt vanuit hart energie. Het ritueel is een bevestiging naar de buitenwereld dat we bij elkaar horen en bij elkaar blijven. Voor mij is het religieuze stuk van ook belang, dit is bij mijn man minder. Van jongs af aan is een en ander uitgestippeld en voorbestemd en als paden van twee mensen dan samen komen dan is dit voor mij de kers op de taart.

Het voorbereiden van teksten, muziek en sfeer maakte het voor ons een hele unieke en persoonlijke belevenis.

Er ontstaat harmonie en magie als alles samenvalt op de dag zelf!

Een bruiloft, al dan niet wettelijk verbonden, is met recht 1 van de mooiste dagen in je leven!

Elvira: het is fijn om jezelf extra mooi te maken en even in the picture te staan als bruid! Zo grappig ook hoe de mensen vol verbazing even naar je kijken, het is ook gewoon niet iets alledaags om bruid te zijn haha!

Neem contact met ons op of bezoek ons op

    

© 2011-2019 123marryme.nl - design & realisatie door digitalfix.nl - alle rechten voorbehouden